OUR BLOG: THE LIFE ON NÖTÖ

Here you can read about our life on the island of Nötö

Nötöpäivä oli menestys myös 2016!

01joulu
Nötödagen 2016

Nötöpäivä 16.7.2016

Kuten kaikki muutkin vuodet, tämän vuoden Nötöpäivä oli menestys!

Näin kirjoitti Nötön kotiseutuyhdistys Nötön Facebook sivulla:

Nötö päivän valmistelut ovat täydessä vauhdissa. Nötö loppetin rata on merkitty maastoon. Olemme tänä vuonna uudistaneet ajanottojärjestelmät. Aikuisille ja niille, jotka haluavat juosta pitemmän matkan on noin 5 km matka joka kiertää saaren pohjoisosan kautta. Nötö loppetin ilmoittautuminen on Nötö päivänä 16.7. kl 10.30. kaupan lähistöllä. Itse lähtö on kello 11.

[lue lisää ]

Lasten ohjelma on jo suunniteltu. Tulemme järjestämään erilaisia aktiviteettejä koululla alkaen kello 12. Ohjelmassa mm. Nötö Triathlon for Kids, Bingo lapsille ja tilkkutäkki, jossa lapsi voi kerätä erilaisia luonnon esineitä tilkkutäkkimuodostelmaan. Toivottavasti sinun lapsesi ehtii myös tulla mukaan.

Yhdessä lasten ohjelman kanssa on koululla myös kirpputori, jossa jokainen voi itse tulla myymään ja ostamaan tuotteita.

Nötö päivän aikana tarjotaan lounasta rannassa (Janne paistaa jälleen kerran tunnetuksi tulleita bugereita) ja Cafe Skolan tarjoaa lounasta koulussa.

Länsi Suomen merivartioston vene vierailee Nötössä päivän aikana. Veneseen ja merivartioston toimintaan voi vapaasti tutustua.

Päivän aikana järjestämme myös Nötö Quiz tietokilpailun. Kysymykset koskettavat Nötötä ympäristöineen. Kyselylomakkeita on haettavissa kaupasta ja Cafe Skolanista.

Illalla ohjelma alkaa Havsborgissa kello 19 elokuvaesityksellä Under ytan – Pinnan alla jossa voi sukeltaa Itämeren pinnan alle yhdessä NANNUT-projektin kenttätyöntekijöiden kanssa yhden kartoituspäivän ajaksi. Saat tutustua siihen kauneuteen ja monimuotoisuuteen, jota on vielä jäljellä haavoittuvassa murtovesimeressämme.

Illan bändi Happy Days Danceband aloittaa soittamisen heti elokuvaesityksen päätyttyä. Myöhemmin illalla DJ Bunuel soittaa menevää DJ musiikkia tanssinälkäisille.

Nötö juhlan aikana on myös perinteinen arvonta (johon voi vielä tuoda arvontavoittoja Nötö Bodeniin), tikanheitto, ruoka- ja alkoholitarjonta.

Tässä on kilpailun tulokset

 

Suurkiitos kaikille järjestäjille ja osallistujille!

Odotellessa ensi vuoden Nötöpäivä 15.17.2017!

JÄTÄ KOMMENTTI

!
+