HUONEET & PALVELUT

Alla voit lukea meidän huoneista ja palveluista

MAJOITUS

YHDEN HENGEN HUONE

Yhden hengen huone joko ylä- tai alakerroksessa. Ikkuna joka aukeaa joko merelle tai pihallemme.

Hinta: 60€ per yö.

KAHDEN HENGEN HUONE

Yläkerrassa sijaitseva huone jossa on kaksi erillistä sänkyä ja ikkuna joka aukeaa joko merelle tai pihallemme.

Hinta: 80€ per yö.

PARIHUONE

Yläkerrassa sijaitseva huone jossa on parivuode ja ikkuna joka aukeaa pihallemme ja niitylle. Huoneeseen voi tarvittaessa lisätä lastenvuode (20€/yö).

Hinta: 80€ per yö.

Kaikki huoneet ovat varustettu vaatekaapilla, isolla ikkunalla, pöydällä ja tuoleilla. Jokaisella huoneella on jääkaappi, tee- ja kahvinkeitin, televisio, ja WiFi-yhteys käytettävissään. Yleishuoneita löytyy sekä ylä-, että alakerroksessa (varustettu takalla, joka on kaikkien käytettävissä). Runsaan aamiaisen kuuluu aina majoitushintaan.

MAJOITUS

Kaikki huoneet ovat varustettu vaatekaapilla, isolla ikkunalla, pöydällä ja tuoleilla. Jokaisella huoneella on jääkaappi, tee- ja kahvinkeitin, televisio, ja WiFi-yhteys käytettävissään. Yleishuoneita löytyy sekä ylä-, että alakerroksessa (varustettu takalla, joka on kaikkien käytettävissä). Runsaan aamiaisen kuuluu aina majoitushintaan.

PALVELUT

Kotiruoka

Ryhmät voivat tilata aterioita meiltä. Ota yhteyttä meihin tietääksesi enemmän.

Perinteinen puulämmitetty sauna

Nauti aidosta saaristotunnelmasta puulämmitetyssä saunassa! 15€ yhdeksi tunneksi, ja 25€ kahdeksi.

Grillitalo

Käytä Backaron pihalla oleva ulkogrilli. Sisältää liesi, grilli, sytytinnestettä, astiat ja ruokailuvälineet. Tiskaamme teidän jälkeenne. Ruokaa grillaamiseen saa ostettua lähikaupalta Nötöbodenilta. Hinta: 3€ perusmaksu + 2€/henkilö.

Opastettu kierros

Tule mukaan tutustumaan Nötösen kauniin mereen, metsään ja tasankoihin. Saari tarjoaa useita ainutlaatuisia nähtävyyksä, jotka ei löydy muualta. Ota yhteyttä meihin tietääksesi enemmän.

Vuokra!

Meiltä voit vuokrata kanootteja ja piknikkoreja. Lähikaupalta (Nötöbodenilta) löytyy polkupyöriä lainattavaksi.

Kauppa

Nötöbodenilla on Alkon tilauspalvelu, ja myy muun muuassa polttoainetta ja kaasua. Kauppa tarjoaa myös juomavettä ja suihku, sauna ja pesukonevuokraus. Kuten Backarossa, kaupassa on WLAN-verkosto. Lääkekaappi löytyy kaupassa.

Hintaan sisältyy:

  • Aamiainen

  • Ilmainen WiFi-yhteys

  • Jääkaappi, tee- ja kahvinkeitin käytössäsi

  • Yleishuone, jossa on TV, tietokone ja lautapelejä

  • Haemme Sinut ja matkatavaraasi Nötön laiturilta!

OPASTETTU KIERROS

Tarjoamme opastettuja kierroksia ympäri saarta, jossa kuljemme läpi hyvän säilyneen kylämaiseman. Käymme ja tutustumme erillaisiin vanhoihin rakennuksiin, kuten muun muuassa saaren vanhaan kuoluun, myllyyn, 1750-luvun rakennettu puukappeli, ja Eurholmen saareen kreivitär Maria Sofia de la Gardien muisti ristiin. Käymme myös Mattsby-kylän sammaloituneen perustuksiin. Lopetamme kiertueen saaren lähikaupalla Nötöbodenilla käynnillä.

Vuonna 2016 luotiin sekä Lountopolku että Kulttuuripolku Nötöseen. Tähän aikaan luotiin myös elektronisen mobiilikartan. Kartan avulla pääset tutustumaan Nötön tarjoamiin palveluihin, kulttuurihistoriaan sekä luontokohteisiin. Kulttuuripolku tutustuttaa kulkijan Nötön saaren ja tilojen historiaan. Luontopolun varrella esitellään luontokohteita sekä muinaishistoriallisia nähtävyyksiä. Lisätietoa löytyy tästä.

Yksi saaren tunnetuin ja ihmeellisin nähtävyys – suuri graniitti-siirtolohkare, joka ei ole vain tavallinen kivi.
Sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä voi vuokrata juhlatila Havsborgin, johon mahtuu noin 150 ihmistä. Keittiö ja ulkokäymälä löytyy.
Saaren eteläpuolelta löydät Nötön leirintäalue.
Nötön laiturin ja keskustan läheltä löydät Backaro, kyläkauppa, Café Skolan, ja puukappeli.

LÖYDÄT MEIDÄT TÄÄLTÄ

TAPAHTUMAT

ELÄMÄ NÖTÖSSÄ

!
+